UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Juventus - Lion uživo prenos [ArenaSport 07.08.2020. 21:00]

Pratite uživo prenos utakmice Lige šampiona Juventus - Lion  preko interneta. Utakmicu možete pratiti i u TV prenosu na kanalu ArenaSport 2, dok linkove za livestream preko interneta možete pronaći na stranici uživo prenos Lige šampiona.

Zbog corona virusa fudbal je stao na nekoliko meseci, a sada, u neobičnom terminu za Ligu šampiona, možete pratiti nastavak takmičenja. U petak 7. avgusta 2020 od 21:00 možete gledati meč osmine finala Lige šampiona između Juventusa i Liona.

Juventus ima prednost iz prvog meča (1:0), tako da očekujemo da na domaćem terenu samo potvrde prolazak u četvrtfinale takmičenja.

Linkove uvek možete pronaći na stranici uživo prenos fudbalskih utakmica, gde se uvek ažuriraju najnoviji linkovi za livestream.


Link za livestream:

LIVE SE DODAJE KADA POČNE MEČ, ZATO BUDITE STRPLJIVI I AŽURIRAJTE STRANICU POVREMENO (F5)

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: Juventus - Lion UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA [Arena 2 07.08.2020. u 21:00] 

Pratite direktan uživo prenos Lige šampiona između Juventusa i Liona. Prenos ove utakmice biće na kanalu Arena Sport 2, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.
Liga šampiona: Juventus - Lion uživo prenos


Gledajte uživo prenos utakmice Juventus - Lion koji će biti na našem sajtu. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.