UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Atletiko Madrid - Liverpul uživo prenos [ArenaSport/RTS 18.2.2020. u 21:00]

Pratite live prenos utakmice Atletiko Madrid - Liverpul preko interneta. TV prenos utakmica Lige šampiona obezbeđuje ArenaSport uživo, kao i sve utakmice utorkom, dok TV prenos Lige šampiona za utakmicu koja se igra sredom obezbeđuje RTS 1 uživo. Ali bilo kako bilo, sve mečeve možete pratiti na stranici uživo prenos Lige šampiona.


U utorak 18. februara pratite utakmicu nokaut faze Lige šampiona između Atletiko Madrida i Liverpula.

Revanš utakmica biće odigrana u sredu 11. marta 2020. kada će Liverpul ugostiti ekipu Atletika, nakon čega ćemo znati koja ekipa će nastaviti takmičenje u Ligi šampiona.

Ukoliko ste čitali raspored utakmica Liverpula znate koji je sledeći meč na programu, a mi smo tu da posebno najavimo livestream ovako velikih utakmica, kao što je ovaj.

Link za livestream:

LIVE SE DODAJE KADA POČNE MEČ, ZATO BUDITE STRPLJIVI I AŽURIRAJTE STRANICU POVREMENO (F5)

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: Atletiko Madrid - Liverpul UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA ArenaSport uživo

Liga šampiona: Atletiko Madrid - Liverpul
Liga šampiona: Atletiko Madrid - Liverpul 

Pratite direktan uživo prenos Lige šampiona između Atletika i Liverpula. Prenos ove utakmice biće na kanalu ArenaSport, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.

Očekujemo da će ovo biti veoma zanimljiva utakmica, zato ostanite na ovoj stranici i pratite najbolji livestream Lige šampiona.

Liverpul - Atletiko Madrid livestream gledanje RTS [11.03.2020. 21:00]

Revanš utakmicu Liverpul i Atletiko, a nekoliko dana pre početka utakmice ažuriraćemo ovaj tekst sa najnovijim informacijama vezanim za ovu utakmicu.


Gledajte uživo prenos utakmice Atletiko Madrid - Liverpul koji će biti na našem sajtu. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.