UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Napoli - Liverpul uživo prenos [ArenaSport 17.09.2019 21:00]

Pratite live prenos utakmice Napoli - Liverpul  preko interneta. TV prenos utakmica Lige šampiona obezbeđuje ArenaSport uživo, kao i sve utakmice utorkom, dok TV prenos Lige šampiona za utakmicu koja se igra sredom obezbeđuje RTS 1 uživo. Ali bilo kako bilo, sve mečeve možete pratiti na stranici uživo prenos Lige šampiona.


U utorak 17. septembra od 21:00 možete pratiti uživo prenos utakmice lige šampiona Napoli - Liverpul.

Revanš utakmica biće odigrana u sredu 27. novembra 2019. godine kada će Liverpul ugostiti igrače Napolija, a nakon ove utakmice znaćemo ko prolazi dalje u sledeću rundu takmičenja.

Ukoliko ste čitali raspored utakmica Liverpula znate koji je sledeći meč na programu, a mi smo tu da posebno najavimo livestream ovako velikih utakmica, kao što je ovaj.

Link za livestream:

LIVE SE DODAJE KADA POČNE MEČ, ZATO BUDITE STRPLJIVI I AŽURIRAJTE STRANICU POVREMENO (F5)

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: Napoli - Liverpul UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA ArenaSport uživo

Liga šampiona: Napoli - Liverpul uživo prenos
Liga šampiona: Napoli - Liverpul uživo prenos

Pratite direktan uživo prenos Lige šampiona između Napolija i Liverpula. Prenos ove utakmice biće na kanalu ArenaSport, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.

Očekujemo da će ovo biti veoma zanimljiva utakmica, zato ostanite na ovoj stranici i pratite najbolji livestream Lige šampiona.

Liverpul - Napoli livestream gledanje RTS [27.11.2019. 21:00]

Revanš utakmicu Liverpul i Napoli igraju 27. novembra, a kada dođe vreme za ovu utakmicu ažuriraćemo linkove za livestream.


Gledajte uživo prenos utakmice Napoli - Liverpul koji će biti na našem sajtu. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.