UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Svetsko prvenstvo u košarci: Srbija - Portoriko UŽIVO PRENOS [06.09.2019. u 10:30 RTS]

Gledajte direktan uživo prenos košarkaške utakmice Srbija - Portoriko na kanalu RTS 1 online. Za vas smo obezbedili livestream svih utakmica, kako na stranici RTS 1, tako i na stranici RTS 2 uživo prenos. Ukoliko želite da pratite online, pogledajte i stranicu Svetsko prvenstvo u košarci uživo prenosi gde možete pronaći uvek ažurirane linkove za livestream svih utakmica sa Svetskog prvenstva u Kini.

Počinje takmičenje u drugoj rundi po grupama, Srbija i Italija, koji su zauzeli prva dva mesta u grupi D, se sastaju sa Španijom i Portorikom iz grupe C u novoformiranoj grupi J. Svaki tim će odigrati po dva meča, sa selekcijama sa kojima nije igrao u uvodnoj rundi, Tako da će Srbija odigrati mečeve sa Portorikom 6.9. od 10:30 i Španijom 8.9. od 14:30.

Po dve najbolje ekipe iz ove novoformirane grupe ulaze u nokaut fazu koja počinje od četvrtfinala.

U petak 6. septembra u 10:30 po našem vremenu, možete pratiti uživo prenos utakmice Srbija - Portoriko.

Portoriko je u poslednjem meču protiv Tunisa obezbedio drugo mesto u svojoj grupi i kvalifikovao se za drugu rundu takmičenja, gde se prvo sastaje sa Srbijom.OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
LINK 1 - klik ovde
LINK 2 - klik ovde
REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.Košarka: Srbija - Portoriko livestream RTS 1 uživo

Svetsko prvenstvo u košarci: Srbija - Portoriko UŽIVO PRENOS
Svetsko prvenstvo u košarci: Srbija - Portoriko UŽIVO PRENOS

Sada počinju zanimljivije utakmice, kako takmičenje odmiče, a sve livestrimove možete pronaći na stranici uživo prenos Svetskog prvenstva u košarci. Malo neuobičajni termini za Evropu, svi bismo više voleli da u večernjim satima pratimo lepu košarku, ali šta da se radi, za one koji ne mogu da prate uživo prenose mogu pratiti UŽIVO KOŠARKAŠKE REZULTATE.


Gledajte online prenos košarkaške utakmice Srbija - Portoriko u uživo prenosu preko interneta. Obezbedili smo najbolje linkove za livestream Svetskog prvenstva u košarci.

No comments

Powered by Blogger.