Četvrtak 10.10. 19:00 Zvezda - Fenerbahče SK1
Subota 12.10. 18:00 Primorska - Partizan Arena1
Nedelja 13.10. 20:00 Zvezda - Budućnost Arena1

UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________Liga šampiona: Crvena Zvezda - Olimpijakos uživo prenos [ARENA 01.10.2019. u 21:00]

Pratite live prenos utakmice Crvena Zvezda - Olimpijakos preko interneta. TV prenos utakmica Lige šampiona obezbeđuje ArenaSport i RTS 1 online. Sve mečeve Lige šampiona možete pratiti i na stranici uživo prenos Lige šampiona.

U utorak 1. oktobra od 21:00 Zvezda će biti domaćin Olimpijakosu, sa kojim će se verovatno boriti za treće mesto u grupi koje vodi u Ligu Evrope. Revanš utakmica biće odigrana 11. decembra od 21:00

Ovaj duel Crvene zvezde, kao i sve prethodne moćićete da pratite i u direktnom prenosu preko interneta. Obezbedili smo više različitih linkova za livestream utakmice Crvena Zvezda - Olimpijakos.
Link za livestream:

LIVE SE DODAJE KADA POČNE MEČ, ZATO BUDITE STRPLJIVI I AŽURIRAJTE STRANICU POVREMENO (F5)

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: Crvena Zvezda - Olimpijakos  UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA RTS uživo

Liga šampiona: Crvena Zvezda - Olimpijakos uživo prenos
Liga šampiona: Crvena Zvezda - Olimpijakos uživo prenos

Pratite direktan uživo prenos Lige šampiona između Zvezde i Olimpijakosa. Prenos ove utakmice biće na kanalu Arena Sport 1, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.

Zvezda ovde ima realnu šansu da ostvari pozitivan rezultat, što će značiti ekipi ukoliko želi da dočeka proleće u evropskim takmičenjima. 

Olimpijakos - Crvena zvezda livestream gledanje Arena Sport [11.12.2019. 21:00]

Revanš utakmicu Olimpijakos i Zvezda  igraju 11. decembra, što je ujedno i poslednja utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona.

Detaljnije o ovom meču u ažuriranom tekstu kada dođe vreme da meč bude odigran.

Gledajte uživo prenos utakmice Crvena Zvezda - Olimpijakos koji će biti na našem sajtu. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.