UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Olimpijakos - Crvena Zvezda uživo prenos [ARENASPORT 11.12.2019. u 21:00]

Pratite live prenos utakmice Olimpijakos - Crvena Zvezda preko interneta. TV prenos utakmica Lige šampiona obezbeđuje ArenaSport i RTS 1 online. Sve mečeve Lige šampiona možete pratiti i na stranici uživo prenos Lige šampiona.


Zvezda se nalazi na trećem mestu na tabeli sa tri boda, dok je Olimpijakos poslednji sa jednim osvojenim bodom. Ovaj meč će direktno odlučiti ko nastavlja takmičenje u Ligi Evrope u prolećnom delu sezone. Zvezdi je u ovom meču poželjna pobeda ili nerešeno, a dovoljno i eventualan poraz sa 1:0 ili 2:1, jer je u prvoj utakmici bilo 3:1 za Zvezdu.

Ovaj meč ima značaj kao što smo najavili pre prve utakmice ove sezone u Ligi šampiona, u ovom dvomeču će se odlučivati ko završava treći u ovoj grupi.

U utorak 1. oktobra od 21:00 Zvezda će biti domaćin Olimpijakosu, sa kojim će se verovatno boriti za treće mesto u grupi koje vodi u Ligu Evrope. Revanš utakmica biće odigrana 11. decembra od 21:00

Ovaj duel Crvene zvezde, kao i sve prethodne moćićete da pratite i u direktnom prenosu preko interneta. Obezbedili smo više različitih linkova za livestream utakmice Crvena Zvezda - Olimpijakos.
Link za livestream:

LIVE SE DODAJE KADA POČNE MEČ, ZATO BUDITE STRPLJIVI I AŽURIRAJTE STRANICU POVREMENO (F5)

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: Crvena Zvezda - Olimpijakos  UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA RTS uživo

Liga šampiona: Crvena Zvezda - Olimpijakos uživo prenos
Liga šampiona: Crvena Zvezda - Olimpijakos uživo prenos

Pratite direktan uživo prenos Lige šampiona između Zvezde i Olimpijakosa. Prenos ove utakmice biće na kanalu Arena Sport 1, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.

Zvezda ovde ima realnu šansu da ostvari pozitivan rezultat, što će značiti ekipi ukoliko želi da dočeka proleće u evropskim takmičenjima. 

Olimpijakos - Crvena zvezda livestream gledanje Arena Sport [11.12.2019. 21:00]

Revanš utakmicu Olimpijakos i Zvezda  igraju 11. decembra, što je ujedno i poslednja utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona.

Detaljnije o ovom meču u ažuriranom tekstu kada dođe vreme da meč bude odigran.

Gledajte uživo prenos utakmice Crvena Zvezda - Olimpijakos koji će biti na našem sajtu. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.