UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga prvaka: Rosenborg - Dinamo Zagreb UŽIVO PRIJENOS online [27.08.2019 21:00 HRT 2]

Pratite uživo prijenos utakmice Dinamo Zagreb - Rosenborg u okviru plejofa za Ligu prvaka. Revanš utakmica igra se 27. avgusta od 21h, nakon čega ćemo znati da li Dinamo Zagreb nastavlja takmičenje u grupnoj fazi Lige prvaka ili u grupnoj fazi Europske lige.

U utorak 27. kolovoza od 21:00 na programu HRT 2 mođete pratiti live prijenos ukmice Dinamo Zagreb - Rosenborg. U istom terminu, na kanalu Arena Sport, možete pratiti i uživo prenos utakmice Jang Bojs - Zvezda.


ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - OVDE.

Ukoliko ste sačuvali stranicu Liga prvaka uživo, znate da ćemo prijenositi ovaj meč. Pošto će biti više mečeva koji se igraju u isto vreme, rezultate možete pratiti na stranici REZULTATI NOGOMET.


OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
LINK 1 - klik ovde
LINK 2 - klik ovde
REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.

Dinamo Zagreb - Rosenborg  LIVESTREAM gledanje online 21.08.2019 od 21:00

Dinamo Zagreb - Rosenborg svoj prvi meč igraju u Zagrebu 21.8. od 21:00, a ako niste u prilici da uživo pratite ovu utakmicu, mi smo za vas pronašli najbolji uživo prijenos preko interneta.
Liga prvaka: Dinamo Zagreb - Rosenborg HRT 2
Liga prvaka: Dinamo Zagreb - Rosenborg uživo prijenos

Rosenborg - Dinamo Zagreb LIVESTREAM gledanje online 27. avgust od 21h

Samo tjedan dana kasnije Rosenborg i Dinamo Zagreb će odigrati revanš utakmicu u Norveškoj, nakon čega ćemo znati koja ekipa nastavlja takmičenje u grupnoj fazi Lige prvaka.Gledajte uživo prijenos utakmice Dinamo Zagreb - Rosenborg. Za vas smo obezbedili najbolji livestream ove utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope.

No comments

Powered by Blogger.