UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Svetsko prvenstvo u košarci: Srbija - Italija UŽIVO PRENOS [04.09.2019. u 13:30 RTS]

Gledajte direktan uživo prenos košarkaške utakmice Srbija - Italija na kanalu RTS 1 online. Ukoliko želite da pratite online, pogledajte stranicu Svetsko prvenstvo u košarci uživo prenosi gde možete pronaći uvek ažurirane linkove za livestream svih utakmica sa Svetskog prvenstva u Kini.

U sredu 4. septembra u 13:30 po našem vremenu, možete pratiti prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kini, između Srbije i Italije.

Reprezentaciju Italije smo već pobedili u pripremama za ovo svetsko prvenstvo, a videćemo da li možemo ponoviti isti uspeh i na samom Svetskom prvenstvu.OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
LINK 1 - klik ovde
LINK 2 - klik ovde
REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.Košarka: Srbija - Italija livestream prenos

Svetsko prvenstvo u košarci: Srbija - Italija UŽIVO PRENOS
Svetsko prvenstvo u košarci: Srbija - Italija UŽIVO PRENOS 

Ljubitelji košarke će moći da prate i uživo prenose svih utakmica Svetskog prvenstva preko interneta. Kako se ovo Svetsko prvenstvo igra u Kini, biće malo neuobičajni termini za nas, ali šta je tu je, ko ne bude bio u mogućnosti da prati livestreamove može pratiti UŽIVO KOŠARKAŠKE REZULTATE.


Gledajte online prenos košarkaške utakmice Srbija - Italija u uživo prenosu preko interneta. Obezbedili smo najbolje linkove za livestream Svetskog prvenstva u košarci.

No comments

Powered by Blogger.