UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


LIGA EVROPE FINALE 2019: ČELZI - ARSENAL UŽIVO PRENOS [ARENASPORT 29.05.2019. 21:00]

Gledajte uživo prenos finala Lige Evrope na kanalu Arena Sport. Za vas smo obezbedili najbolje linkove za livestream preko interneta, tako da možete pratiti online finale Lige Evrope.

Ove godine u finalu Lige Evrope sastaju se Čelzi i Arsenal, što će biti Engleski, gradski derbi, u finalu Lige Evrope. Ovo će inače biti i šansa Arsenala da se ipak domogne Lige šampiona sledeće sezone, obzirom da u domaćem prvenstvu nisu uspeli da se izbore za neku od prve četiri pozicije koje vode u Ligu šampiona.

LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
OVDE ĆE BITI POSTAVLJENI LINKOVI ZA LIVESTREAM 5 MIN PRE POČETKA UTAKMICE. UKOLIKO SE LINKOVI NE POJAVLJUJU REFREŠUJTE STRANICU (F5 NA TASTATURI) ILI IDITE NA STRANICU FUDBAL UŽIVO GLEDANJE. AKO JEDAN LINK STANE, IDITE NA DRUGI...U MEĐUVREMENU REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.

ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - OVDE.

FINALE LIGE EVROPE 2019: ČELZI - ARSENAL LIVE PRENOS PREKO INTERNETA

FINALE LIGE EVROPE 2019 uživo prenos

U finalu Lige Evrope 2019. sastaju se Čelzi i Arsenal dva Engleska kluba, koji će se boriti za titulu u ovom takmičenju. Uživo prenos ove utakmice možete pratiti na Arena Sport.

Pratite uživo prenos finala Lige Evrope 2019 Čelzi - Arsenal na Arena Sport 29. maja od 21:00

No comments

Powered by Blogger.