UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


LIGA ŠAMPIONA: Barselona - Mančester Junajted UŽIVO PRENOS online [Arena Sport2 16.04.2019. 21:00]

Gledajte direktan uživo prenos meča Barselona - Mančester Junajted, pripremili smo nekoliko livestreama, tako da možete pratiti sme mečeve Lige šampiona online bez smetnji. Pratite uživo prenos preko interneta.

U sredu 10. aprila od 21h u uživo prenosu na kanalu Arena Sport 1, pratite direktan prenos ove utakmice.

Revanš se igra 16. aprila od 21h, a uživo prenos pratite na kanalu Arena Sport 2, u prvom meču Barselona je u gostima pobedila 0:1, tako da sa velikom prednošću ulazi u ovaj meč.

Za one koji žele da prate samo rezultate, posetite stranicu FUDBAL REZULTATI UŽIVO, a ako ste propustili da vidite neki gol, posetite stranicu PREGLED GOLOVA LIGE ŠAMPIONA.

LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS


OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - OVDE.Barselona - Mančester Junajted LIVESTREAM gledanje preko interneta

Gledajte direktan livestream utakmice Barselona - Mančester Junajted preko interneta. Pronašli smo linkove za uživo prenos utakmice tako da bez problema možete pratiti online prenos. Ukoliko jedan link počne da koči, uvek imate rezervnu varijantu za livestream.

Sačuvajte stranicu, i uvek refrešujte sajt (f5) kako bi uvek videli nove linkove za livestream, koji se konstantno ažuriraju. Uvek nastojimo da pronađemo nove linkove za uživo prenos utakmice.

LIGA ŠAMPIONA: Barselona - Mančester Junajted UŽIVO PRENOS online Arena Sport
LIGA ŠAMPIONA: Barselona - Mančester Junajted UŽIVO PRENOS Arena Sport


Mančester Junajted - Barselona LIVESTREAM gledanje preko interneta

Na ovoj stranići možete da pratite i revanš utakmicu ove dve ekipe, a novi detalji vezano za taj meč, kao i novi linkovi za livestream, biće poznati nekoliko dana pred početak utakmice.


Uživajte u direktnom online prenosu utakmice između Barselone i Mančester Junajteda.

No comments

Powered by Blogger.