UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Bajern Minhen - Liverpul - [RTS sreda 13.3.2019 21:00]

Pratite live prenos utakmice Liverpul - Bajern Minhen  preko interneta. TV prenos utakmica Lige šampiona obezbeđuje ArenaSport uživo, kao i sve utakmice utorkom, dok TV prenos Lige šampiona za utakmicu koja se igra sredom obezbeđuje RTS 1. Ali bilo kako bilo, sve mečeve možete pratiti na stranici uživo prenos Lige šampiona.

Liga šampiona: Liverpul - Bajern Minhen
Liga šampiona: Liverpul - Bajern Minhen

U utorak 19. februara od 21:00 možete pratiti uživo prenos utakmice lige šampiona Liverpul - Bajern Minhen.

Revanš utakmica biće odigrana u sredu 13. marta 2019. godine kada će Bajern ugostiti igrače Liverpula, a nakon ove utakmice znaćemo ko prolazi dalje u sledeću rundu takmičenja.

Ukoliko ste čitali raspored utakmica Liverpula znate koji je sledeći meč na programu, a mi smo tu da posebno najavimo livestream ovako velikih utakmica, kao što je ovaj.

Link za livestream:

LIVE SE DODAJE KADA POČNE MEČ, ZATO BUDITE STRPLJIVI I AŽURIRAJTE STRANICU POVREMENO (F5)

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: Liverpul - Bajern Minhen UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA ArenaSport uživo

Pratite direktan uživo prenos Lige šampiona između Liverpula i Bajern-a. Prenos ove utakmice biće na kanalu ArenaSport, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.

Očekujemo da će ovo biti veoma zanimljiva utakmica, zato ostanite na ovoj stranici i pratite najbolji livestream Lige šampiona.

Bajern Minhen - Liverpul livestream gledanje RTS [13.03.2019. 21:00]

Revanš utakmicu Bajern i Liverpul igraju 13. marta nakon čega ćemo znati sve. Kada dođe vreme za revanš utakmicu, ažuriraćemo podatke i podeliti nove linkove za livestream.


Gledajte uživo prenos utakmice Liverpul - Bajern Minhen koji će biti na našem sajtu. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.