UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


ENGLESKA PEREMIER LIGA UŽIVO GLEDANJE - LIVE STREAM

Gledajte uživo prenos svih utakmice Engleske Premier lige, koja je još poznata i kao Premiership ili Premier League.

Engleska Premier liga je po mnogima najzanimljivije i najkvalitetnije fudbalsko prvenstvo na svetu, bez obzira na kojem se mestu nalazi na listi UEFA. Veoma visok kvalitet fudbalskih utakmica koje možemo gledati u okviru Engleske Premier lige doprineo je da je ovo najgledanija fudbalska liga na svetu, zbog toga smo odlučili da malo više napišemo o live prijenosima utakmica.

Na ovim prostorima TV prava za prijenos utakmica iz Premier lige već dugo godina drži Sport Klub uživo, dok livestreamove sa domaćih i stranih TV programa možete pronaći u tabeli ispod.

Na našem sajtu možete pratiti i tabelu Engleske premier lige u fudbalu.
Live Stream SportsENGLESKA PEREMIER LIGA UŽIVO GLEDANJE - LIVE STREAM
ENGLESKA PEREMIER LIGA UŽIVO GLEDANJE - LIVE STREAM


Engleska Premier liga zarađuje ogroman novac od prodaje TV prava, a za razliku od nekih drugih liga Englezi su se odlučili da taj novac dele relativno ravnomerno između svih učesnike Premier lige, tako dolazimo do toga da se taj ogroman novac raspoređuje na osnovu pozicije na tabeli, pa je to jedan od razloga zašto je Engleska liga najzanimljivija. Naime, kod njih nije nebitno da li su završili na 14 ili 16 mestu na tabeli, jer ta razlika donosi nekoliko miliona više od TV prava. Zbog toga je Premier liga zanimljiva i zbog toga tamo nema siromašnih klubova.

Raspodela novca od TV prava motivišu manje klubove da iako više nema borbe u sportskom smislu tj. da li će klub završiti na 12 ili 15 mestu nema nekog sportskog efekta, jer niti dobija Evropu niti ispada iz lige, ali ta razlika na tabeli znači mnogo novca više, pa je i motivacija do samog kraja.

Gledajte uživo prenos svih utakmica Engleske Premier lige preko interneta. Obezbeđujemo najbolje linkove za livestream.


No comments

Powered by Blogger.