____________
_Liga šampiona: Crvena zvezda - Liverpul uživo prenos [ArenaSport 06.11.2018. 18:55]

Pratite live prenos utakmice Liverpul - Crvena zvezda  preko interneta. Utakmicu možete pratiti i u TV prenosu na kanalima ArenaSport i RTS 1, dok linkove za livestream preko interneta možete pronaći na stranici uživo prenos Lige šampiona.

U sredu 24. oktobra 2018. od 21:00 možete pratiti novi meč Crvene zvezde u Ligi šampiona. Tada će Zvezda odmeriti svoje snage sa ekipom Liverpula. 

Revanš utakmica biće odigrana u utorak 06. novembra od 18:55. a linkovi za livestream će biti dodati nekoliko minuta pre početaka utakmice.

Ukoliko ste čitali raspored utakmice Zvezde u Ligi šampiona znate da je sledeći Zvezdin protivnik ekipa Liverpula, sa kojim ćemo odmeriti snage, a taj duel imaćete prilike da pratite u online prenosu preko interneta.

Link za livestream:
Novo LINK LIVESTREAM

LIVE SE DODAJE KADA POČNE MEČ, ZATO BUDITE STRPLJIVI I AŽURIRAJTE STRANICU POVREMENO (F5)

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: Liverpul - Crvena zvezda UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA [RTS1 24.10.2018. u 21:00] 

Pratite direktan uživo prenos Lige šampiona između Zvezde i Liverpula. Prenos ove utakmice biće na kanalu RTS, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.

Liga šampiona: Liverpul - Crvena zvezda uživo prenos
Liga šampiona: Liverpul - Crvena zvezda uživo prenos

Crvena zvezda - Liverpul livestream gledanje Arena Sport [06.11.2018. 18:55]

Revanš utakmicu Zvezda i Liverpul igraju već u sledećem kolu Lige šampiona, u utorak 06. novembra od 18:55h, a mi ćemo ažurirati linkove ze prenos i ove utakmice.

Detaljnije o ovom meču u ažuriranom tekstu kada dođe vreme da meč bude odigran.

Gledajte uživo prenos utakmice Liverpul - Crvena zvezda koji će biti na našem sajtu. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.