UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Crvena zvezda - PSG uživo prenos [RTS 1 11.12.2018. u 21:00]

Pratite live prenos utakmice Crvena zvezda - PSG  preko interneta. TV prenos utakmica Lige šampiona obezbeđuje ArenaSport, dok će gostovanja Zvezde prenositi i RTS 1. Ali bilo kako bilo, sve mečeve možete pratiti na stranici uživo prenos Lige šampiona.
Liga šampiona: PSG - Crvena zvezda uživo prenos
Liga šampiona: PSG - Crvena zvezda uživo prenos

U sredu 03. oktobra 2018. od 18:55 možete pratiti novi meč Crvene zvezde u Ligi šampiona. Tada će Zvezda odmeriti svoje snage sa moćnim Pariz Sen Žermena. 

Revanš utakmica biće odigrana u utorak 11. decembra od 21:00, kada će Zvezda nakon ubedljivog poraza u prvom meču pokušati da se "osveti" ekipi PSŽ-a i izvuče barem bod u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Nakon večerašnjih utakmica ćemo znati ko nastavlja takmičenje u Evropi, jer još ništa nije rešeno u ovoj grupi.

Ukoliko ste čitali raspored utakmice Zvezde u Ligi šampiona znate da je sledeći Zvezdin protivnik ekipa Pariz Sen Žermen, sa kojim ćemo odmeriti snage, a taj duel imaćete prilike da pratite u online prenosu preko interneta.
Link za livestream:

LIVE SE DODAJE KADA POČNE MEČ, ZATO BUDITE STRPLJIVI I AŽURIRAJTE STRANICU POVREMENO (F5)

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: PSG - Crvena zvezda  UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA RTS uživo

Pratite direktan uživo prenos Lige šampiona između Zvezde i PSG-a. Prenos ove utakmice biće na kanalu RTS, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.

Osvojen je bod u Ligi šampiona, na redu je prvo gostovanje Crvene zvezde u ovom takmičenju. A rival?! Moćni PSG koji je pretendent da osvoji titulu u Ligi šampiona, ali su takmičenje počeli porazom od Liverpula. To čini ovo gostovanje još težim, jer će PSG biti još motivisaniji da popravi utisak u Ligi šampiona. Ipak, igrači Zvezde se ne predaju tek tako i na ovo gostovanje odlaze sa uverenjem da će napraviti novo čudo. Već su dokazali da su čuda moguća, tako da verujemo u njih.

Crvena zvezda - PSG livestream gledanje Arena Sport [11.12.2018. 21:00]

Revanš utakmicu PSG i Zvezda igraju u poslednjem kolu Lige šampiona, u utorak 11. decembra od 21h, a mi ćemo ažurirati linkove ze prenos i ove utakmice.

Detaljnije o ovom meču u ažuriranom tekstu kada dođe vreme da meč bude odigran.

Gledajte uživo prenos utakmice PSG - Crvena zvezda koji će biti na našem sajtu. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.