____________

Liga šampiona: Crvena zvezda - Napoli uživo prenos [ArenaSport 18.09.2018. 21:00]

Gledajte uživo prenos utakmice Crvena zvezda - Napoli  preko interneta. TV prenos utakmica Lige šampiona obezbeđuje ArenaSport, dok će gostovanja Zvezde prenositi i RTS 1. Ali bilo kako bilo, sve mečeve možete pratiti na stranici uživo prenos Lige šampiona.

Liga šampiona: Crvena zvezda - Napoli uživo prenos
Liga šampiona: Crvena zvezda - Napoli uživo prenos


U utorak 18. septembra od 21:00 Crvena zvezda će posle dugog niza godina na svom stadionu odigrati meč Lige šampiona, tj. po prvi put od kako postoji ovakav sistem takmičenja.

Revanš utakmica biće odigrana u sredu 28. novembra od 21:00.

Ukoliko ste čitali raspored utakmice Zvezde u Ligi šampiona znate da se 18. septembra igra prvi meč Zvezde u Ligi šampiona, dok se revanš utakmica igra 28. novembra.

Link za livestream:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO

Liga šampiona: Crvena zvezda - Napoli  UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA

Pratite direktan prenos Lige šampiona između Zvezde i Napolija. Prenos ove utakmice biće na kanalu ArenaSport, a ukoliko želite da pratite ovu utakmicu preko interneta, ostanite na ovoj stranici.

Ovo je prvi meč Zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona i možete ga pratiti u direktnom prenosu preko interneta.


Napoli - Crvena zvezda livestream gledanje [28.11.2018. 21:00]

Revanš utakmicu Napoli i Zvezda igraju u sredu 28. novembra od 21h, a mi ćemo ažurirati linkove ze prenos i ove utakmice. Kako se ovaj meč igra u sredu, očekujemo da će i RTS prenositi ovaj meč, tako da će biti lakše pratiti ovu utakmicu.

Uživajte u direktnom online prenosu utakmice Crvena zvezda - Napoli koji će biti na sajtu www.uzivoprenos.com. Ostanite na ovoj stranici jer ćemo ovde dodavati najnovije linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.