____________

Liga šampiona: Suduva - Crvena zvezda uživo prenos [01.08.2018. 19:30 SportKlub]

Gledajte uživo prenos utakmice Suduva - Crvena zvezda preko interneta. Spremili smo dobar livestream drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona, gde Crvena zvezda igra protiv litvanske Suduve.

U sredu 1. avgusta od 19:30 možete gledati u uživo prenosu na kanalu SportKlub, utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, gde se sastaju Zvezda i Suduva.

Zvezda je u prvom meču ostvarila odličan rezultat, kada je na domaćem terenu savlatala litvance sa 3:0, nadamo se da će Zvezda i u gostima uspeti da ostvari odličan rezultat.

Kao što ste navikli i ranijih sezona, na našem sajtu možete pratiti uživo prenose svih mečeva Lige šampiona, a za mečeve od velikog značaja imaćemo i posebnu najavu.


Link za livestream:
Link 1

PRATITE NAS NA FACEBOOKU FUDBAL UŽIVO
Liga šampiona: Crvena zvezda - Suduva uživo prenos
Liga šampiona: Crvena zvezda - Suduva uživo prenos

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Crvena zvezda - Suduva UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA

Crvena zvezda je kvalifikacije za Ligu šampiona počela u prvom kolu, kada je savladala ekipu Spartaksa, dok je ekipa Suduve u prvom kolu iznenađujuće prošla ekipu kiparskog APOEL-a, koji je u prethodnim godima dosta muke zadavao našim klubovima i koji je pravio dobre rezultate u Ligi šampiona, pre nekoliko godina.

Suduva, iako nije neko zvučno ime u svetu fudbala, to je jedan od najstarijih Litvanskih timova, ali tokom istorije nije imao nekog uspeha, pa je često igrao u nižim ligama.

Iako je Suduva napravila iznenađenje u prvom kolu, Crvena zvezda će biti apsolutni favorit u ovom meču, pa će sve osim pobede Zvezde biti veliko iznenađenje.

Nadamo se da će Zvezda uspeti da sa lakoćom savlada ovu prepreku na putu ka Ligi šampiona.Suduva - Crvena zvezda livestream gledanje


Revanš utakmica igra se nedelju dana kasnije, a i taj prenos možete pratiti na našem sajtu.Uživajte u online direktnom prenosu utakmice Suduva - Crvena zvezda. Potrudićemo se da uvek budu najbolji linkovi za livestream utakmice.

No comments

Powered by Blogger.