____________

EVROLIGA: Fenerbahče - Žalgiris UŽIVO PRENOS ONLINE [SPORTKLUB 18.05.2018 18:00]

Gledajte livestream Evrolige gde se sastaju Fenerbahče i Žalgiris, uživo prenos ovoe košarkaške utakmice možete pratiti i preko interneta, mi smo se potrudili da obezbedimo najbolje linkove za livestream.

U petak 18. maja od 18:00 na Sport Klubu, gledajte utakmicu Evrolige Fenerbahče - Žalgiris  u direktnom online prenosu. Na ovoj stranici smo pripremili najbolje linkove za livestream ove utakmice, čiji će prenos biti na programu Sport Klub uživo.

Fajnal for Evrolige, koje se ove godine igra u Beogradu, a prvi meč polufinala Evrolige koji ćemo pratiti u uživo prenosu preko interneta je duel između ekipa Fenerbahče i Žalgiris, kasnije iste večeri bićemo u prilici da gledamo drugo polufinale - CSKA Moskva - Real Madrid uživo prenos Evroliga.


Došli smo do završnice Evrolige za sezonu 2017/2018, gde se u 
Fajnal foru sastaju Fenerbahče - Žalgiris.


STALNO REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER LINKOVE DODAJEMO KADA POČNE MEČ.

Rezervni linkovi za livestream


ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVO


- Isključite reklamu dole levo (klik na x)
- Povećajte sliku preko celog ekrana, da bi se izgubile ostale reklame

Fenerbahče - Žalgiris LIVESTREAM gledanje preko interneta

U okviru Fajnal fora Evrolige, u prvom meču sastaju se Fenerbahče i Žalgiris, a direktan prenos ove utakmice možete pratiti i preko interneta.

Očekujemo zanimljiv meč i zagrevanje, pred spektakl koji počinje u 21h, gde će se odigrati i drugo polufinale.

Iako je Fener favorit u ovom meču, ovakav format takmičenja gde jedna utakmica znači prolaz dalje, povećava šanse Žalgirisu, da uz dobru partiju napravi iznenađenje i prođe u finale.

EVROLIGA: Fenerbahče - Žalgiris UŽIVO PRENOS ONLINE
EVROLIGA: Fenerbahče - Žalgiris UŽIVO PRENOS ONLINE

Žalgiris - Fenerbahče UŽIVO PRENOS 

U ovom final four Evrolige neće biti revanš utakmice.

Na stranici KOŠARKA REZULTATI možete pratiti samo promenu rezultata ukoliko nemate živaca da pratite meč. Dok ljubitelji košarke na našem sajtu mogu pratiti UŽIVO PRENOSE NBA UTAKMICA.


Gledajte direktan prenos košarkaške utakmice Fenerbahče - Žalgiris preko interneta. Između ostalog na kanalu Sport Klub možete pogledati direktan live prenos.

No comments

Powered by Blogger.