____________

EVROLIGA: CSKA Moskva - Real Madrid UŽIVO PRENOS ONLINE [SPORTKLUB 18.05.2018 21:00]

Gledajte livestream Evrolige gde se sastaju CSKA Moskva i Real Madrid, uživo prenos ovog košarkaškog spektakla možete pratiti i preko interneta, a mi ćemo se potruditi da obezbedimo najbolje linkove za live prenos utakmice.

U petak 18. maja od 21:00 na Sport Klubu, gledajte utakmicu Evrolige CSKA Moskva - Real Madrid  u direktnom online prenosu. Na ovoj stranici smo pripremili najbolje linkove za livestream ove utakmice, čiji će prenos biti na programu Sport Klub uživo.

Veliki derbi u polufinalu Evrolige, ove sezone se u final four sastaju CSKA i Real. Blagi favorit u ovom duelu je ekipa CSKA Moskva, ali došli smo do te faze takmičenja gde jedan dobar meč znači prolaz dalje, tako da je sve moguće.


Došli smo do završnice Evrolige za sezonu 2017/2018, gde se u Fajnal foru sastaju CSKA Moskva i Real Madrid, pobednik ovog meča sastaće se sa pobednikom meča Fenerbahče - Žalgiris.


STALNO REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER LINKOVE DODAJEMO KADA POČNE MEČ.

Rezervni linkovi za livestream


ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVO


- Isključite reklamu dole levo (klik na x)
- Povećajte sliku preko celog ekrana, da bi se izgubile ostale reklame

CSKA Moskva - Real Madrid LIVESTREAM gledanje preko interneta

U okviru Fajnal fora Evrolige igraće se jedan veoma zanimljiv meč između dva velikana Evropske košarke. U ovom polufinalu se sastaju CSKA i Real Madrid, a uživo prenos ovog meča možete pogledati i preko interneta. Linkove za livestream ćemo obezbediti, zato ostanite na našim stranicama.
EVROLIGA: CSKA Moskva - Real Madrid UŽIVO PRENOS ONLINE
EVROLIGA: CSKA Moskva - Real Madrid UŽIVO PRENOS ONLINE

Real Madrid - CSKA Moskva UŽIVO PRENOS 

U ovom final four Evrolige neće biti revanš utakmice.

Na stranici KOŠARKA REZULTATI možete pratiti samo promenu rezultata ukoliko nemate živaca da pratite meč. Dok ljubitelji košarke na našem sajtu mogu pratiti UŽIVO PRENOSE NBA UTAKMICA.


Gledajte direktan prenos košarkaške utakmice CSKA Moskva - Real Madrid preko interneta. Između ostalog na kanalu Sport Klub možete pogledati direktan live prenos.

No comments

Powered by Blogger.