____________

Liga Evrope: Crvena zvezda - CSKA Moskva UŽIVO PRENOS utakmice [21.02.2018. 18:00]

Gledajte direktan uživo prenos utakmice Crvena zvezda - CSKA Moskva online, u okviru šesnaestine finala Lige Evrope. Na ovoj stranici možete pronaći najbolji livestream ove utakmice, zato sačuvajte stranicu i pronađite livestream.

U utorak 13. februara od 18:00 igra se prvi meč nokaut faze Lige Evrope, Crvena zvezda - CSKA Moskva. Ovaj meč se igra u pomalo neuobičajnom terminu za Ligu Evrope, jer je i Partizan domaćin u šesnaestini finala, a nije moguće da dva tima iz istog grada budu domaćini istog dana.

Revanš utakmica igra se  u sredu 21. februara od 18:00h, kada ćemo konačno saznati koja ekipa nastavlja nokaut fazu Lige Evrope. ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - OVDE.

Na stranici Liga Evrope online, možete pronaći dodatne linkove za livestream, kao i livestream ostalih utakmica. Ukoliko želite da pratite i rezultate ostalih utakmica, otvorite stranicu LIGA EVROPE REZULTATI.

OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
LINK 1 - klik ovde
LINK 2 - klik ovde
REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.

Crvena zvezda - CSKA Moskva  LIVESTREAM gledanje online 13. februar od 18:00

Crvena zvezda je izborila plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope. Ovo je veliki uspeh za Zvezdu, koja se dugo godina uopšte nije takmičila u evropskim takmičenjima. Ako uzmemo da se i Partizan plasirao dalje, to je veliki rezultat za naš fudbal.


Uživo prenos online Zvezda - CSKA
Liga Evrope: Crvena zvezda - CSKA Moskva UŽIVO PRENOS

CSKA Moskva - Zvezda LIVESTREAM gledanje online 21. februar od 18:00

U prvoj utakmici Zvezda - CSKA igrali su bez golova 0:0, tako da će Zvezdi sada odgovarati bilo koja pobeda i bilo koji nerešen rezultat sa golovima.

Revanš utakmica se takođe igra dan ranije u odnosu na ostale utakmice Lige Evrope, a nakon ovog meča biće poznato koja ekipa nastavlja eliminacionu fazu Lige Evrope.


Pratite najbolji livestream prenos utakmice Crvena zvezda - CSKA Moskva. Za vas smo obezbedili najbolji uživo prenos utakmica Zvezde.

No comments

Powered by Blogger.