____________

LIGA EVROPE: Dinamo Kijev - Partizan UŽIVO PRENOS utakmice [07.12.2017. 19:00]

Pratite online uživo prenos utakmice Partizan - Dinamo Kijev u direktnom prenosu, u okviru grupne faze Lige Evrope. Ovde možete pronaći najbolji livestream ove utakmice, ali budite strpljivi, linkovi će se ažurirati kada utakmica počne.

Revanš utakmica igra se 07. decembra od 19:00h, kada će partizan gostovati Kijevskom Dinamu, a mi ćemo ažurirati ovu stranicu kada se približi ta utakmica. Partizan je već obezbedio prolaz u narednu fazu Lige Evrope.ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - OVDE.

Ukoliko ste sačuvali stranicu Liga Evrope online, znate da ćemo prenositi ovaj meč. Pošto će biti više mečeva koji se igraju u isto vreme, rezultate možete pratiti na stranici FUDBAL REZULTATI.
loading...OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
LINK 1 - klik ovde
LINK 2 - klik ovde
REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.

Partizan - Dinamo Kijev  LIVESTREAM gledanje online 28. septembar od 21:05

U drugom kolu Lige Evrope, Partizan dočekuje ekipu Dinamo Kijev. Ovo će biti još jedna šansa za crno-bele da trijumfuju u Ligi Evrope, kako bi eventualno izborili prolaz dalje u eliminacionu fazu Lige Evrope.

LIGA EVROPE: Partizan - Dinamo Kijev UŽIVO PRENOS

Dinamo Kijev - Partizan LIVESTREAM gledanje online 07. decembar od 19:00

Opširnije o revanšu kada dođe vreme, videćemo kakvi će rezultati biti do tog meča i kakve će biti šanse Zvezde. Posebno ćemo se posvetiti ovom meču kada dođe vreme...


Pratite najbolji livestream prenos utakmice Partizan - Dinamo Kijev. Za vas smo obezbedili najbolji uživo prenos utakmica Zvezde.

No comments

Powered by Blogger.