____________

LIGA EVROPE: Crvena zvezda - Keln UŽIVO PRENOS utakmice [07.12.2017. 21:05]

Gledajte direktan uživo prenos utakmice FC Koln - Crvena zvezda preko interneta, u okviru grupne faze Lige Evrope. Ovde možete pronaći najbolji livestream ove utakmice, ali budite strpljivi, linkovi će se ažurirati kada utakmica počne.

Revanš utakmica igra se 07. decembra od 21:05h, kada će Zvezda dočekati Nemački Keln, a mi ćemo ažurirati ovu stranicu kada se približi ta utakmica.ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - OVDE.

Ukoliko ste sačuvali stranicu Liga Evrope online, znate da ćemo prenositi ovaj meč. Pošto će biti više mečeva koji se igraju u isto vreme, rezultate možete pratiti na stranici FUDBAL REZULTATI.
loading...OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.

Keln - Crvena zvezda  LIVESTREAM gledanje online 28. septembar od 19:00

Nakon što je u prvom kolu igrala nerešeno, Zvezda će novu šansu za prvu pobedu u Ligi Evrope imati večeras od 19h, a live prenos ovog meča možete pratiti i preko interneta.

Nadamo se da ćemo gledati dobru utakmicu i da će Zvezda pobediti.
LIGA EVROPE: Keln - Crvena zvezda UŽIVO PRENOS
LIGA EVROPE: Keln - Crvena zvezda UŽIVO PRENOS

Crvena zvezda - Keln LIVESTREAM gledanje online 07. decembar od 21:05

Opširnije o revanšu kada dođe vreme, videćemo kakvi će rezultati biti do tog meča i kakve će biti šanse Zvezde. Posebno ćemo se posvetiti ovom meču kada dođe vreme...


Pratite najbolji livestream prenos utakmice FC Koln - Crvena zvezda. Za vas smo obezbedili najbolji uživo prenos utakmica Zvezde.

No comments

Powered by Blogger.