Evropsko prvenstvo: Španija - Slovenija UŽIVO PRENOS ONLINE [14.09.2017 20:30]Prvi meč polufinala Evropskog prvenstva u košarci igra se u četvrtak 14. septembra od 20:30, a za ljubitelje košarke obezbedili smo najbolji live prenos utakmice Španija Slovenija.

U istom terminu se igra i fudbalska utakmica Zvezda - Bate uživo, što takođe možete pronaći na našem sajtu. Tako da možete kombinovati dva online prenosa - fudbal i košarku.


Ukoliko želite da pratite uživo prenos Evrobasketa preko interneta, ostanite na našoj stranici a mi ćemo se potruditi da vam obezbedimo najbolje linkove za live prenos online.


OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
LINK 1 - klik ovde
LINK 2 - klik ovde
REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.

EVROBASKET 2017: Španija - Slovenija uživo prenos

četvrtak 14. septembra od 20:30 možete pratiti direktan livestream utakmice polufinala Evropskog prvenstva u košarci između Španija i Slovenije.

Španci nisu toliko ubedljivi na ovom šampionatu, ali pobeđuju i još su glavni favoriti za zlato. Za protivnika imaju odličnu Sloveniju koja fantastično igra ovo Evropsko prvenstvo, ali videćemo da li može protiv moćne Španije.

Pobednik ovog meča igraće finale u nedelju 17. septembra.

Gledajte direktan uživo prenos utakmice Španija Slovenija preko interneta. Najbolji live prenosi košarkaških utakmica.

No comments

Powered by Blogger.