LIGA EVROPE: Crvena zvezda - Krasnodar UŽIVO PRENOS utakmice [24.08.2017. 21:00]

Gledajte uživo prenos utakmice Krasnodar - Crvena zvezda u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Revanš utakmica igra se 24. avgusta od 21:00h, kada ćemo saznati da li će Zvezda nastaviti takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nakon što je u prvom meču izgubila 3:2, Zvezdi će u revanš utakmici na domaćem stadionu biti potrebna bar minimalna pobeda za prolaz dalje.

U četvrtak 17. avgusta biće odigrano poslednje kolo kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, gde se sastaju Zvezda i Krasnodar. Poslednji stepenik je pred Zvezdom, koja je ove kvalifikacije počela od prvog kola, ostalo je da Zvezda prođe ekipu Krasnodar-a da bi se posle dugo godina našla u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nakon završetka ove utakmice od 21h, još jedan Srpski klub igra kvalifikacije za ulazak u Ligu Evrope, tako da možete pratiti i uživo prenos Partizan - Videoton.

Ovaj kao i ostale mečeve možete pratiti u uživo prenosu na našem sajtu. Potrudićemo se da sa vama podelimo informacije o najboljem live stremu za ovaj meč.


ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - OVDE.

Ukoliko ste sačuvali stranicu Liga Evrope online, znate da ćemo prenositi ovaj meč. Pošto će biti više mečeva koji se igraju u isto vreme, rezultate možete pratiti na stranici FUDBAL REZULTATI.
loading...OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....


LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
LINK 1 - klik ovde
LINK 2 - klik ovde
REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.

Krasnodar (Rus) - Crvena zvezda (Srb)  LIVESTREAM gledanje online 17. avgusta od 19:00

LIGA EVROPE: Krasnodar - Crvena zvezda UŽIVO PRENOS
LIGA EVROPE: Krasnodar - Crvena zvezda UŽIVO PRENOS

Prvi meč Krasnodar i Zvezda igraju 17.08. od 19 sati, kada će Zvezda gostovati Ruskom Krasnodar-u na stadionu kapaciteta 34291 sedećih mesta.

Krasnodar je klub koji je osnovan tek 2008. godine, a koji je od 2011. u Prvoj ligi Rusije gde je  poslednjih nekoliko godina u top 5.

Nadamo se da će Zvezda ostvariti dobar rezultat na ovom gostovanju, a mi ćemo se potruditi da obezbedimo kvalitetan livestream ovog susreta.

Crvena zvezda - Krasnodar LIVESTREAM gledanje online 24. avgust od 21h

Revanš utakmica se igra 24. avgusta u Beogradu, nakon čega ćemo znati da li će Zvezda napokon zaigrati u grupnoj fazi Lige Evrope. Kao što ste navikli, livestream ovog susreta možete pratiti na našem sajtu tako da sačuvajte ovu stranicu i posetite nas kada počne utakmica.

Ostanite uz naš sajt i pratite live prenos ove utakmice.


Pratite najbolji livestream prenos utakmice Krasnodar - Crvena zvezda. Gledajte online prenos na sajtu www.uzivoprenos.com

No comments

Powered by Blogger.