____________

Liga šampiona: Budućnost - Partizan UŽIVO PRIJENOS ONLINE [18.07.2017 20:45]

Gledajte live prenos utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona između Beogradskog Partizana i Budućnosti iz Podgorice u utorak 11. jula u standardnom terminu od 20:45.

Samo što smo završili sa prošlom sezonom u LŠ, nastavljamo sa kvalifikacijama za Ligu šampiona, čije rezultate možete pratiti na stranici - fudbal rezultati uživo. Takođe na našem sajtu mođete pogledati i pregled golova Lige šampiona.
Liga šampiona: Partizan - Budućnost UŽIVO PRIJENOS ONLINE [11.07.2017 20:45]
Liga šampiona: Partizan - Budućnost UŽIVO PRIJENOS ONLINE [11.07.2017 20:45]

Za ovaj meč ćemo pripremiti dodatne linkove, za livestream dok rezerve linkove uvek možete pronaći na stranici Liga šampiona uživo prenosi.

Kao što već znate, na našem sajtu možete pronaći najbolje linkove za livestream fudbalskih mečeva. Što se tiče kvalifikacija Lige šampiona, obezbeđujemo prenose domaćih programa kao što su Arena Sport onlineRTS 1 onlineRTS 2 online kao i HRT 2 online. Osim domaćih kanala, obezbeđujemo i dodatne livestreamove sa inostranih kanala kao što su BT Sport livestream ili SkySportskoji su tu kao rezerva ukoliko zakaže neki od programa. Za svaki meč koji najavljujemo, obezbeđujemo po nekoliko različitih izvora za uživo prenos, tako da ukoliko zbog opterećenja dođe do kočenja na jednom, možete se prebaciti na drugi livestream. Bitno je samo da sačuvate stranicu i da je refrešujete (F5) kako bi uvek videli sveže linkove.
LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
LINK 1 - klik ovde
LINK 2 - klik ovde
LINK 3 - klik ovde

OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....

ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - FUDBAL UŽIVO.

Pratite online prenose svih sportskih događaja samo na našem sajtu. Stalno ažuriramo linkove i trudimo se da obezbedimo najbolje live prenose bitnijih sportskih događaja.


Liga šampiona: Partizan - Budućnost UŽIVO PRIJENOS ONLINE [11.07.2017 20:45]


U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, prvak Superlige Srbije, Beogradski Partizan dočekuje ekipu Budućnosti, u utorak 11. jula od 15 do 9, sa uživo prenosom preko interneta koje možete pronaći na našem sajtu.

Očekujemo dobru utakmicu, a revanš će biti odigran samo nedelju dana kasnije u Podgorici.

Liga šampiona: Budućnost - Partizan - UŽIVO PRIJENOS ONLINE [18.07.2017 20:45]

Nakon što je u prvom meču Partizan pobedio sa 2:0, odigraće se revanš utakmica u Podgorici, gde će ekipi Budućnosti biti potrebna pobeda od 2+ golova da bi prošli u narednu rundu, što se čini kao nemoguće.


U revanš utakmici kvalifikacija za LŠ, Budućnost će u Podgorici dočekati Partizan Beograd, nakon čega ćemo znati ko od ove dve ekipe nastavlja svoj put ka Ligi šampiona, a ko će svoje učešće završiti već u ovoj fazi.


Pratite najbolji live stream utakmice između Partizana i Budućnosti samo na sajtu www.uzivoprenos.com, obezbedili smo najbolji uživo prenos preko utakmica za sve utakmice Lige šampiona.

No comments

Powered by Blogger.