Evroliga FINALE 2017: Fenerbahče - Olimpijakos UŽIVO GLEDANJE [SportKlub 21.05.2017 20:00]

Gledajte uživo prenos finala Evrolige između ekipa Fenerbahče i Olimpijakos. Uživajte u košarkaškom spektaklu u nedelju 21. maja od 20:00, u direktnom live prenosu preko interneta. Najbolji uživo prenosi košarkaških utakmica.ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVO


Kao što znate, na našem sajtu ste tokom cele sezone pratili uživo prenos Evrolige, a sada ćete uživati i u direktnom uživo prenosu Finala Evrolige za sezonu 2017.


STALNO REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER LINKOVE DODAJEMO KADA POČNE MEČ.

LINK 1 KLIK OVDE
LINK 2 KLIK OVDE 


EVROLIGA: Fenerbahče - Olimpijakos LIVESTREAM gledanje preko interneta

Ukoliko ne želite da gledate uživo prenos online, sve rezultate pratite na stranici KOŠARKA REZULTATI.

Evroliga FINALE 2017: Fenerbahče - Olimpijakos UŽIVO GLEDANJE
Evroliga FINALE 2017: Fenerbahče - Olimpijakos UŽIVO GLEDANJE

Kao što znate, prava za prenos Evrolige ima program Sport Klub, koji možete pratiti preko svojih kablovskih operatera.

Došli smo do same završnice Evrolige, ostao je još samo jedan meč finale Evrolige 2017. Na žalost neće biti reprize prošlogodišnjeg finala jer je CSKA u dramatičnoj završnici izgubio od ekipe Olimpijakosa, Ekipa Olimpijakosa je streptomicin za CSKA u završnicama Evrolige, pa su im i sada očitali lekciju i zasluženo prošli u finale.

Ovo će biti prilika za ekipu Željka Obradovića, da napokon osvoji pehar Evrolige. Videćemo šta će biti u nedelju od 20h, ostanite uz ovu stranicu i pratite sva dešavanja vezana za finale Evrolige.

Gledajte direktan online prenos finala Evrolige Fenerbahče - Olimpijakos na našem sajtu. Obezbedili smo najbolji uživo prenos ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.