Evroliga: Fenerbahče - Barselona LIVE GLEDANJE ONLINE [06.04.2017 19:45]

Gledajte uživo prenos Evroligaških utakmica samo na našem sajtu. Ovog puta, u četvrtak 06.04.2017 od 19:45 na programu je košarkaška utakmica između ekipa Fenerbahče i Barselona. Ovu utakmicu možete pratiti u live prenosu na našem sajtu.ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVO


Kao što sam najavio u tekstu uživo prenos Evrolige, prenosićemo sve utakmice iz ovog takmičenja, a neke ćemo i posebno najaviti.


STALNO REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER LINKOVE DODAJEMO KADA POČNE MEČ.

LINK 1 KLIK OVDE
LINK 2 KLIK OVDE 


EVROLIGA: Fenerbahče - Barselona LIVESTREAM gledanje preko interneta

Ukoliko ne želite da gledate uživo prenos online, sve rezultate pratite na stranici KOŠARKA REZULTATI.

Kao što znate, prava za prenos Evrolige ima Sport Klub, tako da ćemo linkove dodati kada meč počne, pa zbog toga refrešujte stranicu (F5).

Ovo je poslednje kolo ligaškog dela Evrolige za sezonu 2016/2017. Ovo je bitan meč za Fenerbahče, jer može uticati na poziciju ove ekipe na tabeli Evrolige.

Evroliga: Barselona - Fenerbahče online prenos

Na našem sajtu možete pratiti uživo prenose svih košarkaških utakmica, naročito onih iz Evrolige. Potrudili smo se da obezbedimo najbolje linkove za livestream, a vama ostaje da uživate u prenosu.


Gledajte direktan online prenos košarkaške utakmice Fenerbahče - Barselona na našem sajtu. Obezbedili smo najbolji uživo prenos ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.