UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Barselona - PSG UŽIVO PRENOS [ArenaSport 08.03.2017 20:45]

Počinjemo sa uživo prenosima osmine finala Lige šampiona u sezoni 2016/2017. U utorak 14. februara od 20:45 na našem sajtu možete pratiti uživo prenos utakmice PSG - Barselona, dok će revanš utakmica biti odigrana 08. marta.

U istom terminu se igra i utakmica Benfika Dortmund sa uživo prenosom na kanalu Arena Sport 1.

Za ovaj meč ćemo pripremiti dodatne linkove, za livestream dok rezerve linkove uvek možete pronaći na stranici Liga šampiona uživo prenosi.

Dok čekate da utakmica počne, pogledajte pregled golova Lige šampiona možda ste nešto propustili.

Uživo prenos ove utakmice od domaćih kanala obezbeđuje ArenaSport 3 uživopa očekujemo dobre linkove za live prenos.

LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS

OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....

ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - FUDBAL UŽIVO.

PSG - Barselona uživo gledanje preko interneta

PSG - Barselona uživo gledanje preko interneta

Prva utakmica 1/8 finala Lige šampiona biće odigrana u utorak 14.02.2017 od 20:45, sa uživo prenosom na kanalu Arena sport 3, koji možete pratiti preko našeg sajta.


Barselona važi za favorita u ovom dvomeču, ali radi se o veoma jakim ekipama tako da neće iznenaditi prolazak bilo koje ekipe u narednu fazu Lige šampiona. Prava je šteta što se sastaju već u osmini finala Lige šampiona.

Tipove za ovaj meč napišite u komentarima na blogu ili na našoj FB stranici.

Barselona - PSG uživo gledanje preko interneta 08.03.2017

Revanš utakmica biće odigrana u sredu 8. marta, a uživo prenos ovog meča možete pratiti u istom terminu na istom mestu, zato sačuvajte ovu stranicu.

Nakon debakla u Parizu, kada je PSG pobedio rezultatom 4:0, Barselona će pokušati da se revanšira ekipi PSG-a i donekle ublaži bruku koju su doživeli. 

Biće gotovo nemoguće da Barsa prođe u narednu fazu, ali očekujemo bar minimalnu pobedu u ovom meču. Mada se sa Barsom nikada ne zna....

Gledajte uživo prenos Napoli - Real Madrid.

Gledajte online uživo prenos fudbalske utakmice Barselona - PSG, za sve vas koji želite da pratite online prenose Lige šampiona, obezbedili smo najbolje linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.