UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Dortmund - Benfika UŽIVO PRENOS [ArenaSport 08.03.2017 20:45]

Počinjemo sa uživo prenosima osmine finala Lige šampiona u sezoni 2016/2017. U sredu 8. marta od 20:45 na našem sajtu možete pratiti uživo prenos utakmice Dortmund - Benfika, dok će revanš utakmica biti odigrana 08. marta.

Za ovaj meč ćemo pripremiti dodatne linkove, za livestream dok rezerve linkove uvek možete pronaći na stranici Liga šampiona uživo prenosi.

Dok čekate da utakmica počne, pogledajte pregled golova Lige šampiona možda ste nešto propustili.

Uživo prenos ove utakmice od domaćih kanala obezbeđuje ArenaSport 1 uživo, pa očekujemo dobre linkove za live prenos.

LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS

OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....

ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - FUDBAL UŽIVO.

Benfika - Dortmund uživo gledanje preko interneta

Prva utakmica 1/8 finala Lige šampiona biće odigrana u utorak 14.02.2017 od 20:45, sa uživo prenosom na kanalu Arena sport, koji možete pratiti preko našeg sajta.

Liga šampiona: Benfika - Dortmund
Liga šampiona: Benfika - Dortmund

Dortmund nije ekipa sa kojom biste voleli da se sastanete u nokaut fazi Lige šampiona, beleže odlične rezultate u poslednjih nekoliko godina, čak i kada nisu igrali dobro u domaćem prvenstvu. Favoriti su protiv Benfike, ali sačekaćemo da vidimo meč jer ni Benfika nije stigla ovde slučajno.

Tipove za ovaj meč napišite u komentarima na blogu ili na našoj FB stranici.


Obezbeđujemo prenose domaćih programa kao što su Arena Sport onlineRTS 1 onlineRTS 2 online kao i HRT 2 online. Osim domaćih kanala, obezbeđujemo i dodatne livestreamove sa inostranih kanala kao što su BT Sport livestream ili SkySportskoji su tu kao rezerva ukoliko zakaže neki od programa. Za svaki meč koji najavljujemo, obezbeđujemo po nekoliko različitih izvora za uživo prenos, tako da ukoliko zbog opterećenja dođe do kočenja na jednom, možete se prebaciti na drugi livestream. Bitno je samo da sačuvate stranicu i da je refrešujete (F5) kako bi uvek videli sveže linkove.


Dortmund - Benfika uživo gledanje preko interneta 08.03.2017

Revanš utakmica biće odigrana u sredu 8. marta, a uživo prenos ovog meča možete pratiti u istom terminu na istom mestu, zato sačuvajte ovu stranicu.

Možda najneizvesniji meč ove nedelje u Ligi šampiona, bar po rezultatu iz prvog meča. Naime, Benfika je u prvom meču slavila sa 1:0, pa se očekuje velika borba u revanšu.

Gledajte online uživo prenos fudbalske utakmice Dortmund - Benfika, za sve vas koji želite da pratite online prenose Lige šampiona, obezbedili smo najbolje linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.