loading...
_______________________

EVROLIGA: Žalgiris - Crvena zvezda UŽIVO PRENOS ONLINE [SPORTKLUB 06.01.2017 19:00]

Pratite live prenos utakmice Žalgiris - Crvena zvezda u direktnom prenosu preko interneta. Na ovoj stranici smo pripremili najbolje linkove za livestream ove utakmice, čiji će prenos biti na programu Sport Klub uživo.

U petak 06. Januara 2017 Crvena zvezda će gostovati ekipi Žalgirisa. Ovo će biti prva evroligaška utakmica Zvezde u novoj godini.
STALNO REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER LINKOVE DODAJEMO KADA POČNE MEČ.

Rezervni linkovi za livestream


ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVO


- Isključite reklamu dole levo (klik na x)
- Povećajte sliku preko celog ekrana, da bi se izgubile ostale reklame

Žalgiris - Crvena ZVEZDA UŽIVO PRENOS 06.01.2017. 

Krećemo sa revanš utakmicama u Evroligi. Prvi na listi je Žalgiris, koji nas je u Beogradu pobedio pa bi bilo lepo da im se revanširamo na gostovanju.

Kao i prvi meč, koji smo prenosili u decembru i revanš utakmicu između Žalgirisa i Zvezde možete pratiti na našem sajtu. Uživo prenos počinje u petak 6. januara od 19:00 na programu Sport Klub 1.

Crvena zvezda - Žalgiris LIVESTREAM gledanje preko interneta

U ovom kolu Evrolige, Zvezda će dočekati ekipu Žalgirisa, a ovaj meč možete pratiti u live prenosu na našem sajtu. Verovatno ćemo i na ovoj stranici dodati stream, ali svakako pratite naše rezervne linkove koje ćemo dodati.


EVROLIGA: Crvena zvezda - Žalgiris UŽIVO PRENOS ONLINE


Na stranici KOŠARKA REZULTATI možete pratiti samo promenu rezultata ukoliko nemate živaca da pratite meč. Dok ljubitelji košarke na našem sajtu mogu pratiti UŽIVO PRENOSE NBA UTAKMICA.

Gledajte direktan prenos košarkaške utakmice Žalgiris - Crvena zvezda preko interneta. 

No comments

Powered by Blogger.