EVROLIGA: Crvena zvezda - Žalgiris UŽIVO PRENOS ONLINE [SPORTKLUB 05.01.2018 19:00]

Pratite live prenos utakmice Crvena zvezda - Žalgiris u direktnom prenosu preko interneta. Na ovoj stranici smo pripremili najbolje linkove za livestream ove utakmice, čiji će prenos biti na programu Sport Klub uživo.

U petak 05. januara 2018 Crvena zvezda će ugostiti ekipu Žalgirisa. Ovo će biti prva evroligaška utakmica Zvezde u novoj godini. Pogledajte i ostale parove na stranici RASPORED EVROLIGE ZA SEZONU 2018/19
STALNO REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER LINKOVE DODAJEMO KADA POČNE MEČ.

Rezervni linkovi za livestream

LINK 1 KLIK OVDE
LINK 2 KLIK OVDE

ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVO


- Isključite reklamu dole levo (klik na x)
- Povećajte sliku preko celog ekrana, da bi se izgubile ostale reklame

Žalgiris - Crvena ZVEZDA UŽIVO PRENOS 13.10.2017

Prvi meč Crvene zvezda u novoj sezoni Evrolige. Zvezda će gostovati ekipi Žalgirisa, a uživo prenos ove utakmice možete pratiti na ovom sajtu.

Kao i prvi meč, koji smo prenosili u decembru i revanš utakmicu između Žalgirisa i Zvezde možete pratiti na našem sajtu. Uživo prenos počinje u petak 6. januara od 19:00 na programu Sport Klub 1.

U ovom meču slavio je Žalgiris rezultatom 78:76, vreme je da se revanširamo za taj poraz.

Crvena zvezda - Žalgiris LIVESTREAM gledanje preko interneta [05.01.2018 19:00]

U ovom kolu Evrolige, Zvezda će dočekati ekipu Žalgirisa, a ovaj meč možete pratiti u live prenosu na našem sajtu. Verovatno ćemo i na ovoj stranici dodati stream, ali svakako pratite naše rezervne linkove koje ćemo dodati.


EVROLIGA: Crvena zvezda - Žalgiris UŽIVO PRENOS ONLINE
EVROLIGA: Crvena zvezda - Žalgiris UŽIVO PRENOS ONLINE
Na stranici KOŠARKA REZULTATI možete pratiti samo promenu rezultata ukoliko nemate živaca da pratite meč. Dok ljubitelji košarke na našem sajtu mogu pratiti UŽIVO PRENOSE NBA UTAKMICA.

Gledajte direktan prenos košarkaške utakmice Crvena zvezda - Žalgiris preko interneta. Livestream utakmica Evrolige preko interneta.

No comments

Powered by Blogger.