17.09. 21h Dortmund - Barselona live Arena2
17.09. 21h Čelzi - Valensija live Arena3
18.09 21h Atletiko Madrid - Juventus Arena3

UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________ABA Liga: Crvena Zvezda - BudućnostUŽIVO PRENOS ONLINE [ArenaSport 17.04.2019 19:00]

Gledajte direktan uživo prenos košarkaške utakmice Crvena zvezda - Budućnost Podgorica, na kanalu Arena Sport. Za sve ljubitelje košarke obezbedili smo najbolji livestream.

U ponedeljak 22. aprila od 19:00 pogledajte livestream finala ABA lige Zvezda - Budućnost.
Trenutno je rezultat 2:2 u pobedama, a pobednik ovog meča osvaja ABA Ligu i učešće u Evroligi naredne sezone.


Kako se finalna serija igra u 3 dobijena meča, eventualni četvrti i peti meč biće odigrani 19. i 22. april. Četvrti meč bi se igrao u Podgorici, dok bi eventualna majstorica bila odigrana u Beogradu.

U okviru finala ABA lige sastaju se Zvezda i Budućnost. Sačuvajte ovu stranicu i saznajte gde možete pogledati najbolji live stream ovog meča.


ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVO

Na stranici uživo prenos ABA Liga, možete pronaći rezervne linkove za praćenje ove utakmice. 


OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....

Budućnost - Crvena Zvezda LIVESTREAM gledanje preko interneta

U sredu 17. aprila od 19:00 biće odigran treći meč ovog finala, gde Budućnost dočekuje Crvenu zvezdu. Ovo će biti prva "meč lopta" za Zvezdu, koja je iz prva dva duela odnela dve ubedljive pobede. Ukoliko Zvezda ne uspe da pobedi, zakazujemo novi meč u Podgorici za 19. april.

Crvena Zvezda - Budućnost LIVESTREAM gledanje preko interneta

U ponedeljak 22. aprila od 19:00 na Arena Sport možete pratiti uživo prenos košarkaške utakmice između Budućnosti iz Podgorice i Crvene zvezde. Prenos ovog meča obezbeđuje Arena Sport live stream tako da možete da pratite online prenos ove utakmice.

Budućnost - Crvena Zvezda UŽIVO PRENOS ONLINE
ABA Liga: Budućnost Podgorica - Crvena Zvezda Beograd LIVESTREAM preko interneta


Gledajte live prenos košarkaške utakmice Budućnost - Crvena zvezda, na kanalu Arena Spor uživo. Kao što ste navikli, za vas smo obezbedili najbolji livestream ove utakmice. Zato nastavite da nas pratite, a mi ćemo opravdati vaše poverenje.

No comments

Powered by Blogger.