UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


EVROLIGA: Crvena zvezda - Baskonija LIVE PRENOS ONLINE [SPORTKLUB 12.12.2018 19:00]

Gledajte live prenos utakmice Baskonija - Crvena zvezda preko interneta. Pripremili smo najbolje linkove za livestream svih mečeva Evrolige, pa i ovog, čiji će prenos biti na programu Sport Klub uživo.U četvrtak 12.12.2019. od 19:00 igraju Crvena zvezda - Baskonija u okviru Evrolige, a raspored Zvezde pogledajte na stranici - EVROLIGA RASPOREDRezervni linkovi za livestream

ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVOSTALNO REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER LINKOVE DODAJEMO KADA POČNE MEČ.


Baskonija - Crvena zvezda LIVESTREAM gledanje preko interneta

Live prenos Zvezde u Evroligi. Posebno najavljujemo sve mečeve, sa ekskluzivnim linkovima za livestream.

EVROLIGA: Crvena zvezda - Baskonija LIVE PRENOS ONLINE
EVROLIGA: Crvena zvezda - Baskonija LIVE PRENOS ONLINE


Ukoliko ne želite da gledate uživo prenos online, sve rezultate pratite na stranici KOŠARKA REZULTATI.

Nadam se da ćete uživati u uživo prenosima, a mi ćemo se potruditi da obezbedimo najbolje linkove. Ipak, imajte strpljenja za eventualne smetnje, jer se ipak očekuje veliki broj ljudi koji će želeti da ovaj meč prati u uživo prenosu.

Zbog novog formata takmičenja Evrolige, ove sezone ćemo gledati malo češće košarkaše Zvezde na Evropskoj sceni, a imaćete priliku i da pratite ABA ligu online. Sve ove prenose, kao i košarkašku Ligu šampiona, možete pratiti na našem sajtu, a mi ćemo se potruditi da ispoštujemo svaki vaš zahtev i obezbedimo najbolje linkove za livestream.


Za one koji žele da prate live prenos, neka ostanu strpljivi i refrešuju stranicu (F5) kada počne meč, jer ove linkove stalno ažuriramo i trudimo se da obezbedimo najbolji live prenos Zvezde na internetu.

Gledajte direktan prenos košarkaške utakmice Baskonija - Crvena zvezda preko interneta. 

No comments

Powered by Blogger.