____________

ABA Liga: Crvena Zvezda - Cibona UŽIVO PRENOS ONLINE [ArenaSport 12.03.2018 18:00]

Pratite direktan uživo prenos košarkaške utakmice Crvena Zvezda - Cibona, u ponedeljak 12. februara od 18:00.

Nastavljamo sa uživo prenosima ABA lige, ovog puta prenosimo utakmicu Crvena Zvezda - Cibona. Revanš utakmica u ovoj sezoni ABA lige.


ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU - KOŠARKA UŽIVO


Kao što sam najavio u tekstu uživo prenos ABA Lige, prenosićemo sve utakmice iz ovog takmičenja, a neke ćemo i posebno najaviti.


OVDE STALNO DODAJEMO NOVE LINKOVE SA UŽIVO PRENOSOM, REFREŠUJTE STRANICU (F5) I KLIKNITE NA NEKI OD LINKOVA. UKOLIKO JEDAN NE RADI IDITE NA DRUGI....

Crvena Zvezda - Cibona LIVESTREAM gledanje preko interneta

Cibona - Crvena Zvezda UŽIVO PRENOS ONLINE
ABA Liga: Cibona - Crvena Zvezda
Crvena zvezda će nakon poraza od Partizana u prošlom kolu ABA lige, kao i ubedljivog poraza od CSKA u Evroligi pokušati da prekine ovu lošu seriju i zabeleži još jednu pobedu u ABA ligi.

Zvezda će nakon ove utakmice, odigrati još jednu utakmicu u ABA ligi, nakon čega će 23. februar dočekati Galatasaraj u Evroligi.

Cibona je trenutno 5. na tabeli ABA lige i moraju pobediti na ovom teškom gostovanju kako bi povećali svoje šanse da se nađu na fajnl foru ovog takmičenja.

Gledajte direktan uživo prenos košarkaške utakmice Crvena Zvezda - Cibona. Ovde stalno ažuriramo linkove za livestream, zato sačuvajte ovu stranicu.

No comments

Powered by Blogger.