UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


KVALIFIKACIJE ZA SP2018: TKZ KOSOVO - HRVATSKA LIVESTREAM PREKO INTERNETA [06.10.2016 20:45]

Pratite uživo prijenos meča reprezentacije (tkz republika) Kosovo - Hrvatska, u okviru Evropskih kvalifikacija za svetsko prvenstvo 2018. godine. Ovaj meč kvalifikacija igra se na Kosovu, 6. listopada od 20:45, sa direktnim uživo prijenosom na našem sajtu (linkovi u nastavku teksta).

ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FB STRANICU - NOGOMET UŽIVO

TKZ KOSOVO - HRVATSKA UŽIVO ONLINE PRENOS

Kao što verovatno znate, samoproglašena republika Kosovo je nedavno primljena u UEFA, pa se tako ova reprezentacija prvi put našla u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, čak su i u prvom meču igrali 1:1 na gostovanju u Finskoj. Međutim, ovaj put dočekuju Hrvatsku, koja je takođe igrala nerešeno u prvom kolu pa očekujemo dominaciju Hrvatske u ovom meču.

Meč tkz Kosovo - Hrvatska prenosi HRT 2 online pa smo za vas obezbedili najbolje linkove za livestream ovog meča. Kao i uvek, na ovoj stranici možete pronaći više izvora za uživo prenose nogometnih utakmica, tako da možete izabrati preko kog livestreama želite da gledate utakmicu.

LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS

Napomene:
- Refrešujte stranicu (F5) kada počne meč jer ćemo tada dodati linkove za livestream;
- Imate nekoliko linkova za online gledanje prenosa, pa ako jedan zakaže idite na drugi;
- Stalno refrešujte stranicu (F5) jer često ažuriramo linkove, na taj način ćete pronaći dobar link za uživo prenos
- Budite strpljivi, jer stalno pokušavamo da pronađemo najbolje linkove za livestream.


KOSOVO - HRVATSKA UŽIVO ONLINE PRENOS

Na našem sajtu takođe možete pratiti meč Moldavija - Srbija u uživo prenosu, a ostale rezultate možete pratiti na stranici FUDBAL REZULTATI.


Pratite direktan uživo prijenos utakmice tkz Kosovo - Hrvatska preko interneta.

1 comment:

  1. U istom terminu možete pratiti i uživo prenos meča Moldavija - Srbija http://www.uzivoprenos.com/2016/10/kvalifikacije-moldavija-srbija-live-stream-gledanje.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.