____________
_Italijanska liga: Serija A - Tabela i rezultati

Pogledajte tabelu prve Italijanske lige - Serija A odnosno Kalčo lige. U nastavku teksta prikazano je trenutno stanje na tabeli Italijanske lige kao i prethodni rezultati.

Što se tiče uživo prenosa fudbalskih utakmica, pravo za uživo prenos Italijanske lige kupila je - Arena Sport uživo gledanje. Dok rezervne linkove za sve mečeve možete pronaći na stranici - Italijanska Serija A uživo prenosi.

Rezultate svih fudbalskih mečeva pronađite na stranici - REZULTATI FUDBALSKIH UTAKMICA.

Italijanska liga: Serija A Tabela


Ukoliko vas zanima tabela Serije A i prethodni rezultati, sačuvajte ovu stranicu:


Serija A (Kalčo) je naziv za italijansku prvu fudbalsku ligu. Važi za jednu od najkvalitetnijih u svetu. Italijanska Serija A je dala najveći broj finalista Lige šampiona, klubovi iz ove lige su igrali čak 25 finala (pobedili su 11 puta).

Italijanska Serija A je dosta popularna u Srbiji, gde postoji veliki broj ljubitelja italijanskog fudbala. Učesnici Serije A u sezoni 2016/2017 su sledeći timovi: Juventus, Roma, Milan, Napoli, Lacio, Torino, Kievo Verona, Atalanta, Sasuolo, Kaljari, Fiorentina, Đenova, Bolonja, Inter, Sampdorija, Udineze, Peskara, Empoli, Palermo, Krotone.

Italijanska liga: Serija A - Tabela i rezultati
Italijanska liga: Serija A - Tabela i rezultati
Pogledajte trenutnu tabelu Italijanske Serije A, kao i rezultate prethodnih utakmica, ali i raspored utakmica u narednom periodu.


No comments

Powered by Blogger.