UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


FIBA Liga šampiona uživo prenosi online

Gledajte direktan uživo prenos svih utakmica FIBA Lige šampiona. Na ovoj stranici možete pronaći linkove za livestream svih košarkaških utakmica.


Takmičenje FIBA Liga šampiona će prenositi: Arena Sport 1 online, Arena Sport 2 online i Arena sport 3 online.

Rezultate košarkaških utakmica pratite na stranici KOŠARKA REZULTATI ONLINE.


PRATITE I NAŠU FACEBOOK STRANICU KOŠARKA UŽIVO I OSTANITE UVEK INFORMISANI O POČETKU NEKOG KOŠARKAŠKOG DOGAĐAJA.

Napomena: Kliknite na meč koji želite da pratite uživo, pa kliknite na neki link za uživo prenos. P.S. Izbegavajte linkove gde u nastavku piše - Free Registration Required - jer će se od vas zahtevati registracija.


Live Stream Sports

FIBA Liga šampiona gledanje utakmica preko interneta

Na ovoj stranici možete pronaći linkove za livestream svih utakmica FIBA Lige šampiona. Neke najzanimljivije mečeve ćemo i posebno najavljivati.

Ovo je premijerna sezona FIBA Lige šampiona, oko koje se digla velika prašina u proteklom periodu, a za rezultat imamo jedno osrednje takmičenje. Ljubitelji košarke na našem sajtu mogu pronaći i linkove za - Evroliga uživo prenosi.


O kvalitetu lige govori i činjenica da će u novom takmičenju nastupiti samo devet aktuelnih državnih prvaka i tri nekadašnja prvaka Evrope.

Turska, Italija, Grčka, Nemačka, Litvanija i Izrael poslali su u Ligu šampiona one ekipe koje nisu mogle u Evroligu ili Evrokup, a slično se može reći i za timove koji dolaze iz ABA i VTB lige. Neki od njih, kao što je Partizan, priklonili su se taboru FIBA tek pod pritiscima i ucenama.


FIBA Liga šampiona uživo prenosi online
FIBA Liga šampiona uživo prenosi online


FIBA Evroliga raspored po grupama


Uskoro će biti ažurirano...

FIBA Liga šampiona raspored utakmica


Uskoro će biti ažurirano...

Pratite sve mečeve FIBA Lige šampiona u direktnom uživo prenosu preko interneta. Imamo najbolje linkove za livestream.


No comments

Powered by Blogger.