____________
_Serija A: Milan - Udineze LIVESTREAM preko interneta [04.11.2018. 20:30 ArenaSport 4]

Pratite uživo prenos utakmice Milan - Udineze preko interneta. U nedelju 04. novembra od 20:30 u okviru Serije A igra se utakmica između Milana i Udinezea, a mi smo se potrudili da obezbedimo najbolje linkove za livestream.


U tabeli ispod se nalazi lista utakmica za koje postoji uživo prenos, oko 15h pronađite meč Milan Udineze i iz liste linkova izaberite onaj koji želite (izbegavajte one gde u nastavku piše Free registration required), ukoliko dođe do nekih problema izaberite 2, 3 link...a mi ćemo se potruditi i da ovde ostavimo livestream, tako da možete refrešovati stranicu (f5) tokom meča.

Milan - Udineze uživo prenos online
Milan - Udineze uživo prenos online

Milan - Udineze uživo prenos online


Napomena: Kliknite na meč koji želite da pratite uživo, pa kliknite na neki link za uživo prenos. P.S. Izbegavajte linkove gde u nastavku piše - Free Registration Required - jer će se od vas zahtevati registracija.


Ovo je prvi meč Serije A za koji obezbeđujemo uživo prenos, ali biće više u nastavku sezone. Inače je prava za prenos Italijanske lige kupila Arena sport online, tako da i tamo možete gledati neke mečeve.

Pratite direktan prenos preko interneta za meč Milan - Udineze, za vas smo obezbedili najbolje linkove za livestream Italijanske lige.

No comments

Powered by Blogger.