UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona fudbal: Sevilja - Juventus LIVESTREAM gledanje preko interneta [22.11.2016 20:45]

Online prenos Lige šampiona. Gledajte uživo prenos meča Sevilja - Juventus direktno preko interneta. Meč će biti odigran 22. Novembra od 20:45, a za vas smo obezbedili najbolje linkove za livestream ovog susreta Lige šampiona

Dok čekate uživo prenos pogledajte pregled golova Lige šampiona, ukoliko ste propustili neku utakmicu.
LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS
OVDE ĆE BITI POSTAVLJENI LINKOVI ZA LIVESTREAM 5 MIN PRE POČETKA UTAKMICE. UKOLIKO SE LINKOVI NE POJAVLJUJU REFREŠUJTE STRANICU (F5 NA TASTATURI) ILI IDITE NA STRANICU FUDBAL UŽIVO GLEDANJE. AKO JEDAN LINK STANE, IDITE NA DRUGI...U MEĐUVREMENU REFREŠUJTE STRANICU (F5) JER STALNO AŽURIRAMO LINKOVE.

ZA DODATNE INFORMACIJE LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU - OVDE.Sevilja - Juventus uživo prenos gledanje preko interneta

Juventus i Sevilja se nalaze u grupi H, zajedno sa Lionom i Dinamom iz Zagreba. Ovo je meč koji će odlučiti prvo mesto u grupi H. U ovaj duel Sevilja ulazi kao lider grupe sa 10 bodova, 2 više od Juventusa, tako da Sevilji odgovara i nerešen rezultat koji ih vodi u narednu fazu.

Juventus prolazi u narednu fazu ukoliko pobedi u ovom meču, ili ukoliko Lion izgubi od Dinama. Poraz u ovom meču za Juve znači da će se u poslednjem kolu boriti za narednu fazu LŠ.
Kao što već znate, na našem sajtu možete pronaći najbolje linkove za livestream fudbalskih mečeva. Što se tiče grupne faze Lige šampiona, obezbeđujemo prenose domaćih programa kao što su Arena Sport onlineRTS 1 onlineRTS 2 online kao i HRT 2 online. Osim domaćih kanala, obezbeđujemo i dodatne livestreamove sa inostranih kanala kao što su BT Sport livestream ili SkySportskoji su tu kao rezerva ukoliko zakaže neki od programa. Za svaki meč koji najavljujemo, obezbeđujemo po nekoliko različitih izvora za uživo prenos, tako da ukoliko zbog opterećenja dođe do kočenja na jednom, možete se prebaciti na drugi livestream. Bitno je samo da sačuvate stranicu i da je refrešujete (F5) kako bi uvek videli sveže linkove.
Juventus - Sevilja uživo prenos gledanje preko interneta
Juventus - Sevilja uživo prenos gledanje preko interneta
Gledajte online uživo prenos fudbalske utakmice između Juventusa i Sevilje, za sve vas koji želite da pratite online prenose Lige šampiona, obezbedili smo najbolje linkove za livestream ove utakmice.

No comments

Powered by Blogger.