UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Liga šampiona: Roma - Porto LIVESTREAM preko interneta [12.2.2019. 21:00]

Gledajte uživo prenos utakmice Porto - Roma preko interneta, na ovoj stranici. Prvi meč se igra u utorak 12. februara, dok je revanš na programu u sredu 06. marta. Oba meča počinju u 21:00.

Kao što smo rekli kod najave uživo prenosa za Ligu šampiona, mečeve će od ovog kola kvalifikacija prenositi Arena Sport 2 uživo, a linkove za livestream još možete pronaći na stranici Fudbal uživo prenos.ZA VIŠE INFORMACIJA LAJKUJTE NAŠU STRANICU FUDBAL UŽIVO.
Porto - Roma UŽIVO PRENOS
Porto - Roma UŽIVO PRENOS

Porto - Roma UŽIVO PRENOS preko interneta [12.2.2019. 21:00]

U prvoj nokaut rundi Lige šampiona sastaju se Porto i Roma, ekipe koje su se pre samo 3 godine sastajale u poslednjem kolu kvalifikacija za LŠ. Biće ovo veoma zanimljiv meč čiji prenos možete pratiti na kanalu ArenaSport 2 uživoRoma - Porto UŽIVO PRENOS preko interneta  [6.3.2019. 21:00]

Revanš utakmica je na programu 06. marta kada ćemo znati koja od ove dve ekipe nastavlje svoje takmičenje u Ligi šampiona.

Rezultat ovog meča možete pratiti na stranici - FUDBAL UŽIVO REZULTATI.


Direktan prenos preko interneta, meč Roma - Porto, uživo na našem sajtu. Pratite live prenos svih utakmica Lige šampiona na našem sajtu.

No comments

Powered by Blogger.