UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


UFC borbe LIVESTREAM preko interneta

Gledajte UFC borbe uživo preko interneta


Izaberite kategoriju Boxing/UFC i biće prikazan spisak borbi koje možete pratiti i linkovi za livestream. Livestream UFC borbi možete pratiti i na kanalu FoxUživo.

_______________________________________________________________

UFC // LINKOVI ZA UŽIVO PRENOS

Prvo kliknite na "Combat-sport" tu možete pronaći listu svih UFC događaja sa uživo prenosom.


Live Stream Sports


Šta je UFC?

UFC ili Ultimate Fighting Championship je svetska organizacija koja organizuje borbe mešovitih borilačkih veština (MMA tj. Mixed Martial Arts), sa sedištem u SAD-u. Radi se o modernom borilačkom sportu koji je kombinacija više borbenih stilova (Boks, Rvanje, Džiu Džica, Džudo, Tajlandski boks...).

Trajanje borbe u UFC-u: U borbama za titulu imamo 5 rundi gde svaka runda traje 5 minuta. U borbama koje nisu za titulu, borba traje 3 runde. Odmor između svake runde traje 1 minut.

Borilište je osmougaoni kavez ograđen metalnom žičanom ogradom.


Gledajte UFC borbe uživo preko interneta
Gledajte UFC borbe uživo preko interneta
Ljubitelji UFC borbi nisu u prilici da prate uživo prenose na domaćim TV kanalima, pa smo se zato potrudili da vam obezbedimo najbolje linkove za livestream UFC borbi, ali i da najavimo kada će se održavati borbe.


Pratite uživo prenose UFC-a, besplatno preko interneta. Trudimo se da uvek obezbedimo najbolje linkove za livestream UFC borbi.

No comments

Powered by Blogger.