LŠ: Mladost Podgorica - Ludogorec LIVESTREAM preko interneta 19.7.2016 20:45

Ovde možete gledati uživo prenos meča Mladost Podgorica - Ludogorec. Prenos ovog meča obezbedla je ArenaSport uživo, ali smo za vas obezbedili i dodatne linkove za livestream ovog meča na stranici - FUDBAL UŽIVO. Oni koji ne žele da prate uživo prenos online, mogu pratiti samo REZULTATE LIGE ŠAMPIONA.

Mladost Podgorica - Ludogorec UŽIVO PRENOS
Mladost Podgorica - Ludogorec UŽIVO PRENOS

Kao što znate, naš sajt obezbeđuje linkove za livestream svih utakmica iz gotovo svih sportova, ali smo za neke utakmice napisali i posebnu najavu i obezbedili dodatne linkove, pa tako možete videti i - Crvezna Zvezda Valeta uživo prenos, Dinamo Zagreb Vardar Skoplje uživo prenos, kao i mečeve Lige Evrope - Zaglebie Partizan uživo prenos, Budućnost Podgorica Genk uživo prenos, Hajduk Split CSMS Iasi uživo prenos.


Mladost Podgorica - Ludogorec UŽIVO PRENOS preko interneta

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, između Mladosti iz Podgorice i Ludogoreca igra se u utorak 19. Jula od 20:45. U prvom meču Mladost je izgubila 2:0, pa im je sada potrebna razlika od tri gola kako bi prošli u narednu fazu kvalifikacija, gde će se pobednik ovog meča sastati (najverovatnije) sa ekipom Crvene Zvezde.

Oni koji nisu kupili karte ili nemaju Arenu Sport, mogu pogledati uživo prenos na našem sajtu.

Prenos ovog meča obezbedla je ArenaSport uživo, ali smo za vas obezbedili i dodatne linkove za livestream ovog meča na stranici - FUDBAL UŽIVO

Pratite direktan prenos utakmice Mladost Podgorica Ludogorec.

No comments

Powered by Blogger.