UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Vimbldon 2019: Raspored, rezultati i uživo prenos

Vimbldon 2019 uživo prenos preko interneta

Gren slem teniski turnir Vimbldon (eng. Wibmledon) biće održan u periodu od 24. juna do 14. jula 2019, a linkove za uživo prenos preko interneta možete pronaći na ovoj stranici.
Vimbldon 2016 uživo prenos preko interneta
Vimbldon 2016: Raspored, rezultati i uživo prenos

Uživo prenos ovog meča možete pronaći na stranicama: RTS 1 uživo, HRT 2 uživo, Eurosport uživo i Tenis uživo prenos

ZA DETALJNE INFORMACIJE PRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU - TENIS UŽIVO.


Bogato sportskim prenosima ovo leto, 02. jula počinje i Vimbldon, a linkove za direktan uživo prenos možete pronaći na našoj stranici. Kao što sam i obećao, posebno ću najavljivati sve velike teniske turnire, gde će se pored standardnih linkova za livestream, naći i neki dodatni, tako da ne bude problema prilikom praćenja Vimbldona preko interneta.Vimbldon 2019 Raspored mečeva i uživo prenos

Ovde možete pronaći raspored mečeva kao i linkove za uživo prenos (naravno, samo za one mečeve za koje postoji televizijski prenos). Lista će naknadno biti dopunjavana!!!

Live Stream Sports
Ova stranica će stalno biti ažurirana novim informacijama, rasporedom i linkovima za uživo prenos preko interneta. Nadam se da ćemo svi zajedno uživati u ovogodišnjem Vimbldonu.

No comments

Powered by Blogger.