UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Tenis livestream preko interneta

Tenis uživo prenos preko interneta


Dobra vest za one koji žele da prate tenis uživo preko interneta. Na ovoj stranici, možete pronaći linkove za live stream, tako da u svakom trenutku možete gledati direktan prenos, čak i kada domaći TV kanali ne prenose. Mi smo se potrudili da obezbedimo po nekoliko linkova za uživo prenos, tako da u svakom trenutku možete imati dobar prenos bez ometanja. Za one koji žele da prate samo rezultate, to možete uraditi na stranici - REZULTATI UŽIVO TENIS

Potrebno je samo da izaberete meč, koji želite da pratite preko interneta, i da iz liste linkova izaberete jedan (neki sajtovi zahtevaju registraciju, pa ih zato nemojte birati...već izaberite drugi link...osim toga pratite nas, za sve veće turnire biće obezbeđeni dodatni linkovi domaćih TV stanica).


PRATITE FACEBOOK STRANICU TENIS UŽIVO

Napomena: Kliknite na meč koji želite da pratite uživo, pa kliknite na neki link za uživo prenos. P.S. Izbegavajte linkove gde u nastavku piše - Free Registration Required - jer će se od vas zahtevati registracija.


Live Stream Sports


Kada kliknete na teniski meč koji želite da pratite uživo, dobićete spisak linkova za gledanje preko interneta


Koje teniske turnire možete pratiti uživo preko interneta?

Kao što sam već napomenuo, obezbeđujemo direktne prenose preko interneta za sve teniske mečeve za koje postoji TV prenos uživo. Neki od turnira koje ćemo prenositi su: Grend slem turniri (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, US Open), Dejvis kup, Masters 1000 (Indijan Vels, Majami, Rim, Madrid, Monte Karlo), Masters 500 (Roterdam, London, Akapulko, Dubai, Barselona, Rio de Ženerio, Hale), kao i turnire Masters 250 serije.
Tenis uživo prenos preko interneta
Tenis live stream preko interneta
Za najvažnije turnire će biti i posebna najava, gde ćemo pored ovih linkova obezbediti i dodatne linkove domaćih TV stanica, koje će uživo prenositi te teniske turnire.

Uživajte u tenisu i direktnim uživo prenosima koje smo obezbedili za vas!!!


No comments

Powered by Blogger.