UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Euro2016: Mađarska - Belgija LIVESTREAM preko interneta

Nedelja 26. Jun u 21h igra se meč osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu, a pobednik ovog meča će u četvrtfinalu igrati sa Velsom. Za vas smo obezbedili najbolje linkove za livestream preko interneta.


Pratite Facebook stranicu Fudbal uživo prenos


Iako smo u tekstu "Euro 2016 osmina finala" dali raspored odigravanja mečeva i linkove za uživo prenos, zbog važnosti mečeva smo odlučili da posebno najavimo svaki meč, kako bi vam olakšali da pronađete linkove za livestream.

Mađarska - Belgija UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA

Kao što ste već navikli, sajt www.uzivoprenos.com vam uvek obezbeđuje najbolje linkove za livestream svih sportskih dešavanja. Ovog puta, na raspolaganju su vam više izbora, tako da možete birati preko kog kanala i na kom jeziku želite da pratite osminu finala Euro 2016.

Uživo prenos ovog meča možete pronaći na stranicama: RTS 1 uživoHRT uživo,  i Fudbal uživo prenos.

Nadam se da ćete uživati u ovo direktnom prenosu između meča između Mađarske i Belgije. Na raspolaganju vam je veći broj linkova za uživo prenos, tako da ukoliko dođe do problema na jednom samo izaberite drugi.

No comments

Powered by Blogger.