UPOZORENJE: SAJT NE ZAHTEVA NIKAKVE REGISTRACIJE, UKOLIKO REDIREKCIJOM NEKA STRANICA ZAHTEVA REGISTRACIJU, NEMOJTE SE REGISTROVATI
____________


Euro2016: Francuska - Republika Irska LIVESTREAM preko interneta

Nedelja 26. Jun u 15h počinje meč osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu, a sastaju se reprezentacija domaćina Francuska i Republika Irska, koja je napravila iznenađenje na ovom Euro2016. 

Juče smo videli malo golova, u meču Portugalija Hrvatska smo videli prvi udarac u okvir gola tek u 117 minutu, nadam se da će ovaj dan započeti bolje.Pratite Facebook stranicu Fudbal uživo prenos


Iako smo u tekstu "Euro 2016 osmina finala" dali raspored odigravanja mečeva i linkove za uživo prenos, zbog važnosti mečeva smo odlučili da posebno najavimo svaki meč, kako bi vam olakšali da pronađete linkove za livestream.

Francuska - Republika Irska UŽIVO PRENOS PREKO INTERNETA

Kao što ste već navikli, sajt www.uzivoprenos.com vam uvek obezbeđuje najbolje linkove za livestream svih sportskih dešavanja. Ovog puta, na raspolaganju su vam više izbora, tako da možete birati preko kog kanala i na kom jeziku želite da pratite osminu finala Euro 2016.

Uživo prenos ovog meča možete pronaći na stranicama: RTS 1 uživoHRT uživo,  i Fudbal uživo prenos.

Nadam se da ćete uživati u ovo direktnom prenosu između Francuske i Republike Irske. Na raspolaganju vam je veći broj linkova za uživo prenos, tako da ukoliko dođe do problema na jednom samo izaberite drugi.

No comments

Powered by Blogger.